Kohandatud vastavalt kodusolevatele kogustele ja toorainetele.
Põhi;
90 g mikrolaineahju popkornipakk
130 g tumedat šokolaadi
täidis:
25 g želatiini (+ vett paisutamiseks)
400 g ricotta kohupiima
275 g jogurtismuutit
50 g suhkrut
sidunimahla ja riivtud sidrunikoort
200 ml vahukoort
Valmistada popkorn ja segada sulatatud šokolaadiga, küpsetuspaber asetada lahtikäiva tordivormi põhja ning sellele panna segu.
Želatiin paisutada vees ja sulatada (mikrolaineahjus). Kohupiim, jogurtismuuti, suhkur ja sidrun segada. Lisada jahutatud želatiin ja viimaks ettevaatlikult vahukoor, mis on eelnevalt vahustatud. Valada põhjale ja asetada ööks külmkappi tahenema.
Selline teistmoodi (st gluteenivaba :-P) põhi, aga väga maitsev.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar