Allolevad koogid on lihtsad ja üsnagi tunde järgi tehtud. Panen siiski kirja, kuidas.
"Tiramisu"-küpsistega kook
200 ml vahukoort ja 1 tl suhkrut
250 g toasooja mascarponet
100 g valget šokolaadi
laimimahla
peotäis külmutatud musti sõstraid ja vaarikaid
Valge šokolaad sulatada, vahukoor vahustada suhkruga. Šokolaad ja vahukoor ühendada laimimahla ja mascarponega. Lahtikäiva vormi põhja määrida kiht kreemi, asetada peale küpsised, taas kreem, laotada peale sõstrad, uus kiht küpsiseid, kreemi ja kaunistuseks vaarikaid ning riivitud laimikoort.
Toorjuustu-šokolaadikook
põhjaks:
200 g purustatud küpsiseid, müslit
50 g sulatatud võid
täidis:
100 g šokolaadi
1 tops toasooja Milka šokolaadi-toorjuustu
400 g toasooja toorjuustu
Põhjaks segada kokku purustatud küpsised, müsli ja sulatatud või.
Täidisesse sulatada šokolaad, lisada tops Milka šokolaadi-toorjuustu ja toorjuust. Segada ühtlaseks, valada põhjale. Kaunistada vastavalt soovidele ja võimalustele ning asetada mitmeks tunniks külmkappi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar