põhjaks:
200 g mandlijahu
50 g võid
1 muna
3 sl fariinsuhkrut
0,5 tl kaneeli
täidiseks:
3 keskmist õuna (või pirni)
(paar peotäit pohli)
3 sl kartulitärklist
1 tl kaneeli
180 g Demerara suhkrut (mul oli vaid fariinsuhkrut)
200 g hapukoort
2 suurt muna
Või tükeldada ja segada teiste põhja ainetega. suruda vormi põhja ja servadelegi. Asetada külmkappi kuni täidise valmimiseni.
Õunad tükeldada, segada tärklise, kaneeli ja poole suhkrukogusega ning laotada põhjale. Hapukoor segada lahtiklopitud munadega, lisada suhkur ja valada õuntele. Küpsetada 180kraadise ahjus 45 minutit.
kuna tegin makroone, siis üle jäänud valge šokolaadi ganache´ist tegin sik-sakid kaunistuseks |
roosad makroonid! |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar