Veidi tuunisin oma muffiniretsepti, proovisin kakaoga. Kogusest tuleb 15 muffinit
120 g suhkrut
180 g jahu
20 g kakaod
1 tl soodat
100 ml keefirit
2-3 muna
100 ml toiduõli
Segada suhkur, jahu, kakao, sooda. Teises nõus sega lahtilöödud munad keefiri ja õliga ning vala kuivainetele. Sega kärmelt. Küpseta 16 minutit 190 kraadises ahjus.
Peale proovisin teha kreemi, mille nimi on Swiss Meringue Buttercream. Selleks läks
3 munavalget
220 g suhkrut
300 g toasooja võid
Suhkur sulatada vesivannil munavalgetesse ja vahustada siis, ning lisada edasi vahustades toasoe või tükikestena.
Esmakordselt katsetasin ka roose vormida, kreemi jäi üle.
väga äge!
VastaKustutaohh, punastan rõõmust
VastaKustuta