mul glasuur servadeni ei ulatanud, panin suhkrut, mis ära sulas :-S |
põhjaks:
200 g purustatud digestiivküpsiseid
50 g sulatatud võid
täidis:
500 g kakaokohupiimakreemi (;-) kaapat, You know)
1 dl suhkrut
18 g želatiini (törts vett paisutamiseks)
50 g hakitud tumedat šokolaadi
2 dl vahukoort
glasuur:
150 g tumedat šokolaadi
1 dl vahukoort
Põhja ained segada ja suruda lahtikäiva vormi põhja. Täidiseks vahustada vahukoor ja segada suhkru, kohupiima, šokolaadi ja eelnevalt paisutatud ning sulatatud želatiiniga. Valada põhjale, lasta hanguda. Glasuuriks kuumutada koor ja segada šokolaadiga ühtlaseks, määrida tordile.
Kindlam oleks eelmisel päeval valmistada, et jõuaks tarduda.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar