250 g purustatud digestiivküpsiseid (originaalis lihtsalt küpsised)
175 g mascarponet (originaalis toorjuust šokolaadi või karamelli maitsega)
rummiessentsi (originaalis pole)
150 g šokolaadi katmiseks
Küpsisepuru segada mascarponega ja veeretada pallikesed, mis asetada külmkappi tahenema. Šokolaad sulatada, kommipulk torgata šokolaadi ja siis küpsisepalli sisse.
Tõsta uuesti külmkappi, et šokolaad hanguks ja pallid jääks tiku külge kinni. Edasi kasta pallid ükshaaval šokolaadisse ja lasta üleliigsel šokolaadil tagasi nõrguda. Kaunistasin kohe nonparellidega, muidu ei jääks see kinni. Edasi tõsta küpsetuspaberile tahkuma.
Täitsa mõnusad, aga tegemine oli ajamahukas, selline nikerdamine.
"säästuvariant"- šokolaad sai otsa, niristasin niisama peal ja tahendasingi sellises asendis |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar