põhjaks:
200 g toasooja võid
5 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
1 dl suhkrut
1 muna
täidiseks:
1 kg rabarbereid
1 dl suhkrut
1-2 tl kaneeli
1 sl kartulitärklist
katteks:
4 muna
2 dl suhkrut
2 dl jahu
0,5 dl kartulitärklist
1 tl küpsetuspulbrit
Põhja ained hõõruda ühtlaseks, tekib selline purutaoline mass, mis laotada küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpsetada 180 kraadi juures 10-15 minutit.
Biskviitkatteks vahustada munad suhkruga ning sõeluda-segada juurde kuivained.
Rabarberid tükeldada ja segada teiste täidise ainetega, saadud segu ei tohiks kauaks seisma jääda.
Täidis valada eelküpsetatud põhjale, valada üle kattega ning küpsetada 180kraadises ahjus 20-25 minutit.
Väga maitsev! Võtan veel ühe tüki :-D |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar