Võrratu Keukenhof! |
retseptiga:
põhi:
300 g jahu
200 g külma võid
125 g suhkrut
soola
1 muna
täidis:
2 sl riivsaia
4 haput õuna
1 tl kaneeli
60 g rosinaid
100 g suhkrut
Põhja ained hakkida kiiresti ühtlaseks tainaks ja panna külma.
Õunad puhastada ja tükeldada, segada pestud rosinate, kaneeli ja suhkruga.
2/3 tainast suruda vormi põhja ja kindlasti äärtele, riputada peale riivsai ja õunasegu. Ülejäänud tainas pudistada peale ja küpsetada 180kraadises ahjus 45 minutit, kuni kook on kuldpruun. Serveerida jahtunult vahukoorega.
Rumala peaga küpsetasin mittelahtikäivas vormis |
Maitses nagu üks Hollandi õunakook! Hästi siis :-) |
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar