Mitmest allikast olen näinud varianti, kus sai lõigatakse nö ruuduliseks ja lõhedesse surutakse hääd ja paremat. Meie laupäevaõhtusse sobis see ka (kahjuks oli pärast veel üks käik ees, muidu oleks klaas valget veini muutnud olukorra täiuslikuks ;-) )
1 saiapäts
125 g mozzarellat
30 g sulatatud võid
3 küüslauguküünt
persillade maitseainesegu
Juust riivida ja sega
da purustatud küüslauguküüntega. Sai viilutada esmalt üht- ja siis teistpidi, et tekiks ruudustik, aga põhja läbi ei lõika.
Juustusegu määrida lõhedesse, valada peale sulavõi ja raputada üle persilladega. Sai mähkida foolimisse, aga pealt jätta lahti. Küpsetada 220kraadises ahjus 15 minutit.
Mmmmmm!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar