äärtes Mesikäpa vahvlid ja peal kummikommid |
martsipanist proovisin teha akordioni, tõetruu jalgpalli tegi lõpuks hr abikaasa! |
Põhjadeks biskviidid, vahele ja katteks kreem, mis inspireeritud mingist Nadja tordikreemist:
150 g valget šoklaadi
400 g kodujuustu
300 ml vahukoort
2 sidruni mahl (ja koor)
Vahukoor vahustada, segada kodujuustu, sidunimahla ja sulatatud šokolaadiga.
Kuna sünnipäevalaps marju/moosi ei soovinud, siis proovisin tordi vahele sellist segu, mis koosnes:
150 g purustatud digestiivküpsiseid
100 g sulatatud šokolaadi
- omavahel segada ja pudistada kreemile. Seegi mõte on Nadjalt, tema tegi ümmarguse tordi vahele ja rullis segust küpsetuspaberite vahel ketta.
Peale läks ganache, milleks kulus traditsiooniliselt:
200 ml vahukoort
200 g šokolaadi
Šokolaad tükeldada kaussi, peale valada keemiseni kuumutatud vahukoor. Lasta nii minuti seista ja segada. Hiljem tahenedes saab vahustada ja kaunistada pritsides.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar