Kahjuks ei anna blogiaadressiks täpitähti kasutada, seega sai köögist kook (köögiabiline kõlvanuks hästi ju!), väike eneseirooniline põige, aga samas keelemänguline :-)
teisipäev, 2. veebruar 2016
Toorjuustu-maapähklivõikook
põhjaks:
300 g purustatud digestiivküpsiseid
100 g sulatatud võid
50 g maapähklivõid
täidis:
400 g toorjuustu
200 g hapukoort
300 g maapähklivõid
200 g pruuni suhkrut
3 muna
Põhja ained segada kokku ja suruda vormipõhja, tõsta 170kraadisesse ahju, kuni täidise valmimiseni. Täidise ained mikserdada kokku ja valada põhjale.
Küpsetada u 50 minutit ning nagu ikka juustukookide puhul lasta võimalusel üleöö külmkapis taheneda. Retsept on siit.
Kook maitses väga hästi, mõnusalt rammus ja üldse mitte liiga magus.
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar