Haaa, petta said need, kes arvasid, et ongi meie Vifka retsept :-D, selline pealkiri oli hoopis juulikuu Oma Maitses - aga sobib küll.
Tegelikult on need ikka marineeritud kurgid, sest retsept sisaldab äädikat, aga maitsesid hästi, olles seisnud vähemalt 12 tundi.
1,5 kg väikseid kurke
3 l keedetud vett
5 sl soola
2,5 sl suhkrut
6 sl äädikat
mustasõstralehti
tilli
pipart
6 küüslauguküünt
Kurgid pesta ja asetada vaheldumisi tilli, mustasõstralehtede ning koorimata poolitatud küüslauguküüntega kaussi. Peale valada marinaad, mis on keedetud äädika, pipra, soola ja suhkruga maisestatud veest (Mul jäi küll u liitri jagu marinaadi järele...) ja nõu katta kaanega. Hoida jahedas.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar