laupäev, 14. jaanuar 2017

Toorjuustukook kookoshelbepõhjal

Idee võtsin raamatust "Nadja koogid 2", tegin täidises mugandusi ja munavalge katet peale ei teinud.

põhjaks:
120 g kookoshelbeid
60 g mandlilaaste
70 g sulatatud võid

täidis:
2 suurt karpi toorjuustu (370g+370g)
400 g paksu hapukoort
130 g suhkrut
6 muna
3 sl jahu
50 ml Amaretto likööri

Põhjaained segada ja suruda vormi põhja. Täidiseained segada ühtlaseks ja valada põhjale. Küpsetada 180kraadises ahjus u tund aega.
Kindlasti lasta enne söömist täielikult maha jahtuda.

Mõnus kreemjas. Järgmisel korral küpsetaksin vist põhja veidi ette, praegu ei olnud põhi päris see, mida oleks tahtnud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar