kolmapäev, 3. mai 2017

Šokolaadikook, petekaga ;-)

Lugesin retsepti, kus kommentaariks oli, et või asemel oli kasutatud kõrvitsapüreed. Proovisin järele, lastele ei kõssanud - maitses küll.

200 g šokolaadi (sobiks tume, ma tegin piimašokolaadiga pooleks)
200 g sulatatud võid (selle asendasingi sama koguse kõrvitsapüreega!)
200 g suhkrut
4 muna
1 sl jahu (tõesti, vaid supilusikatäis)

Šokolaad sulatada, segada juurde või ja suhkur. Ühendada munadega ja lisada jahu. Segada ühtlaseks, küpsetada 200kraadises ahjus 25 minutit. Tikuga ei tasu torkida, pigem võikski jääda keskelt toorema moega.
vanillijäätis annaks parema efekti

Jahutada ja serveerida näiteks jäätisega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar