pühapäev, 23. aprill 2017

Hapupiimapirukas

Väga harva jääb meil üle jogurtit, seekord just nii oligi. Otsisin "Sendiveeretaja kokaraamatust" 2000 :-D  välja hapupiimapiruka retsepti ja vormistasin koogiks. (Suure plaadi jaoks võiks koguseid kahekordistada!)

4 dl hapupiima (murakajogurtit)
100 g sulatatud margariini
3 dl suhkrut (panin 2, sest mul oli magus jogurt)
2 dl nisujahu
2 dl täistera-nisujahu
1,5 tl küpsetuspulbrit
1 tl soodat

peale: marju

Kõik tainaained segada kokku ja laotada küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Peale puistata marjad. Küpsetada 225kraadises ahjus kuni 20 minutit.

tagapool Hispaanias rannast korjatud karbid

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar