neljapäev, 8. juuni 2017

Kreemjas rabarberikook kondenspiimaga

Kõigepealt saabus Kaljuga Venemaalt maasikakondenspiim ja siis ilmus Coopi reklaamilehes retsept.

põhjaks:
500 g muretainast

täidiseks:
400 g rabarberitükke
1 spl maisitärklist
1tl kaneeli
1 tl suhkrut

kate:
350 g suhkruga kondenspiima
150 g toasooja toorjuustu
1 muna

Mina tegin taina hoopis ise 200 g võist, 1 dl suhkrust ja 6 dl nisujahust, sutsust soolast ja 2 tl küpsetuspulbrist.
Tainas suruda ahjuvormi põhjale, peale laotada eelnevalt segatud täidiseained ja valada ühtlaseks hõõrutud kate.
Küpsetada 180kraadise ahju alaosas 40 minutit.

Mõnus!



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar