esmaspäev, 22. oktoober 2018

Kõrvitsapätsikesed (20 tk)


Mõnusad kakud. Ja ikka kõrvitsast 😊

100 g toasooja võid
150 g pruuni suhkrut
200 g kõrvitsapüreed küpsetatud kõrvitsast
225 g jahu
1,5 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanillisuhkrut
1 tl kaneeli
100 g šokolaadinööpe /rosinaid

Või hõõruda suhkrutega kohevaks, lisada kõrvitsapüree. Jahu segada küpsetuspulbri ning kaneeliga ning ühendada võiseguga. Hoolikalt segada juurde kõik teised ained. 

Tainast tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile portsukesed ja küpsetada 200kraadises ahjus 15 minutit või veidi kauem.
Lasta jahtuda 5 minutit, seejärel jahutada restil.

murdsin ühe pooleks


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar