esmaspäev, 24. detsember 2018

Jõulukook, jõuluhalg

Kook mugandustega kuulsast prantslaste koogist. Valmistasin päev enne jõululaupäeva, kaunistasin 24.12, maitses väga hästi.

Rullbiskviit, mille vahel vahustatud kreem:

200 ml vahukoort
250 g mascarponet
1 spl suhkrut
3 spl Nutellat
3 spl soolamata pistaatsiapähklipuru









Katteks kokku hõõrutud kreem:

250 g toasooja mascarponet
3 spl kakaopulbrit
2 dl tuhksuhkrut
sorts konjakit




kaunistatud pähklipuru, seeneküpsiste, granaatõunaseemnetega

Lisaks ehtis meie lauda 7 kiivist valmistatud jõulupuu, mis kaetud granaatõunaseemnete ja kookoshelbelumega. Tipus õunast täheke.









Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar