reede, 10. oktoober 2014

Chilli con carne

Ka üks meie pere lemmik, retsept on raamatust "100 suppi, paja- ja vormirooga" (2003).

500 g hakkliha
1 sibul
(1 roheline paprika - poisid ei taha, ei pane)
1 purk purustatud tomateid
1 küüslauguküüs
25 g tumedat šokolaadi
2 spl taco maitseainet
1/2 tl cayenne´i pipart
1 tl soola
1/2 tl musta pipart
1 purk valgeid ube tomatikastmes

Hakkliha praadida ja lisada sibul. Praadida mõni minut, lisada tomatid, küüslauk (ja paprika). Kuumutada  5 minutit ja lisada šokolaad, taco maitseainesegu, cayenne´i pipar, sool, must pipar. Lõpuks segada juurde oakonserv. Hautada 15 minutit.



Šokolaad annab hästi mõnusa ja eirilise meki. Sobib riisi kõrvale või tacodega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar