laupäev, 5. november 2016

Kõrvitsa-kondenspiimakook


Üks võimalus lastele köögivilju sööta :-D

Seekord tegin kõrvitsapüree ahjus, pannes koorimata kõrvitsaviilud ahjupannile ja küpsetades neid u 40 minutit 200 kraadi juures. Edasi suristasin sisu püreeks.

põhjaks 300 g muretainast (mul oli 500 g, selle liivataina retsepti järgi)

täidiseks:
400 g keedetud kõrvitsapüreed
400 g suhkruga kondenspiima
2 muna
1 tl piparkoogimaitseainet

Tainas suruda vormi põhja ja servadele, eelküpsetada 200kraadises ahjus u 10 minutit. Täidise ained segada ühtlaseks, valada põhjale, küpsetada esmalt 225 kraadi juures 15 minutit, alandada siis kuumust 175 kraadile ja küpsetada veel 30 minutit.

Maitses mõnusalt!

retsept on nami-namist


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar