teisipäev, 17. oktoober 2017

Tomati-juustupirukas

Viimased kodutomatid leidsid tee pirukasse.


Põhjaks:
100 g võid
3 dl jahu
2 spl külma vett
1 tl soola

kate:
tomativiilud (4 suurt tomatit)
u 300 g mozzarellat  
2 dl majoneesi
0,5 dl riivitud parmesani
2 küüslauguküünt
soola
pipart

Või, jahu ja sool hakkida purutaoliseks, lisada vesi ning segada tainaks. Suruda pirukavormi põhja ja
äärtele, küpsetada 175kraadises ahjus 10 minutit.
Tomati- ja mozzarellaviilud laotada eelküpsetatud tainapõhjale, maitsestada soola ja pipraga. Majonees segada purustatud küüslaugu ja riivitud parmesaniga. Pirukas katta seguga ja küpsetada 175kraadises ahjus 25 minutit.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar