esmaspäev, 7. oktoober 2013

Martsipani-šokolaadikook



Piigadel täna 1 aasta ja 8 kuud ilmavalgust nähtud. Tegin kooki nädalavahetuse Arterist võetud retsepti järgi, sama retsept siin: http://www.naine24.ee/2327152/pimeda-ohtu-magusapatt.


•    300 g martsipanimassi 
•    3 muna
•    1 dl kreeka pähkleid (üsna peeneks purustatud)
•    100 g tumedat šokolaadi
Kaunistuseks:
•    100 g šokolaadi
Riivi martsipanimass jämeda riiviga, sega sisse munad ja kreeka pähklid. Sulata šokolaad vesivannil nõus, lase veidi jahtuda ja sega tainasse. Vala tainas võiga määritud lahtikäivasse küpsetusvormi (ca 24 cm läbimõõduga) ja küpseta 175-kraadises ahjus u  pool tundi.
Lase koogil jahtuda, kaunista vesivannis sulatatud šokolaadiga. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar