neljapäev, 4. detsember 2014

Kalasupp (ja magustoit)

Kuna meile sattus koju selline

 toode, siis kasutasin seda kalasupi valmistamiseks. Riivisin porgandid (sest muidu nokitaks see välja - kavalus juba oma lapsepõlvekodust!), tükeldasin mugulsibula ja potipõhjas väheses õlis kuumutasin neid. Siis valasin peale vee, tükeldatud kartulid ja fondi. Kui kartul peaaegu pehme, siis lisasin fileest lõigatud kalatükid ja 5 minuti pärast oligi valmis. Maitseks veel soola ja tilli. Väga lihtne, kerge ja maitsev!



Magustoiduks poepäritolu lehttainast ise küpsetatud plaatidega ja ise valmistatud keedukreemiga Napoleon, mille pealmiseks kihiks on purustatud digestiivküpsised.


Mis sa hing veel tahad...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar