neljapäev, 16. aprill 2015

Valge šokolaadi kook

Retsept on "Šokolaadiraamatust" 2004, kuid sealne retsept on maasikatega. Minu variant kiividega, oodates kevadist rohelust...

põhi:
150 g purustatud digestiivküpsiseid
70 g sulatatud võid
1 sl fariinsuhkrut

kate:
kiivid
200 g valget šokolaadi
250 g paksu hapukoort (ma panin Saare smetanat)
2 dl vahukoort

Põhja ained segada ja suruda vormi põhja. Peale laduda kiiviviilud. Valge šokolaad sulatada (mikros nagu mina või vesivannil), juurde segada hapukoor ja vahustatud vahukoor. Valada kiividega kaetud põhjale. Enne serveerimist oleks parem üleöö külmas hoida.
Kaunistada.

Väga mõnus, kreemine ja üldse mitte ülimagus.

läbilõige



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar