kolmapäev, 1. aprill 2015

Üllatusega kohupiimakook

Ilusaid saabuvaid kevadpühi!
Üks kook on mul juba valmis, originaalretsept on ilmunud Estoveri reklaamina ajakirjades, aga seda saab näha ka siin.

Põhi:
1 dl nisujahu
1 dl  täistera nisujahu
50 ml kookoshelbeid
110 g toasooja võid
2 sl suhkrut

Täidis:
480 g virsikuid suhkruleemes
1 kg paša kohupiimakreemi
500 g ricotta kohupiimapastat
4 muna
50 ml suhkrut

Põhja ained mudida purutaoliseks ja suruda küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva koogivormi põhja. Virsikud nõrutada ja tõsta koogile kumer pool üleval. Kohupiimad mikserdada kokku, lisada suhkur ja munad ükshaaval. Valada virsikutega kaetud põhjale ja küpsetada 175kraadises ahjus 45 minutit. Lasta täielikult jahtuda!


Väga kreemine. Isegi arvan, et järgmine kord küpsetaks veidi kauem, kuidagi liiga võdisev tundus ahjust võttes...



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar