pühapäev, 8. november 2015

Meega röstitud köögiviljad viinamarjadega


Idee on 2015 septembri Oma Maitsest. Mina tegin varem keedetud köögiviljad ahjus kuumaks. Kartulitele lisaks siis porgandid ja viinamarjad.

Glasuurimiseks:
2 sl oliiviõli
2 sl mett
kuivatatud punet
pool suurema sidruni koorest ja mahlast
soola

Kõik glasuurimisained segada kokku ja pintseldada köögiviljadele, pannile lisaks ka viinamarjad. 210kraadises ahjus kuumutada 10 minutit ja veidi teistmoodi lisand oligi valmis.
(Algselt soovitati siis sektoriteks lõigatud kartulid, porgandid õliga üle niristada ning küpsetada 200 kraadi juures 30 minutit. Hiljem lisada glasuurimissegu ja viinamarjad ning küpsetada veel 5 minutit).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar