kolmapäev, 20. aprill 2016

Lihapitsad

Lugesin sellest väga lihtsast, kuid geniaalsest viisist mõne nädala eest Postimehe Elustiilist.
Koguseid täpseid ei anna, aga idee oli selline:

imeõhukesi veise- või kanalihaviile (või hoopis hakkliha)
mozzarellat
kirsstomateid
oliiviõli
soola
pipart
pitsamaitseainet/punet/meelepäraseid ürte

Lihaviilud laotada ahjuplaadile, puistata peale soola, lisada
juustuviilud, tomatitükid. Riputada üle maitseaine ja jahvatatud pipraga, niristada üle oliivõliga. Küpsetada 200kraadises ahjus 15 minutit, kuni juust on sulanud.

Mina tegin veise delikatesshakklihast, mille pätsikesed surusin lamedaks ja edasi toimetasin nagu lihaviiludega.

Väga maitsvad!


1 kommentaar:

  1. https://koogiabiline.blogspot.com/search/label/hakkliha

    VastaKustuta