laupäev, 23. aprill 2016

Rohelise sibulaga lameleib

Vaat seda kiitsid poisid! Mulle maitses ka.

5 dl nisujahu
2 dl sooja vett
soola
õli
100 g rohelist sibulat

Jahu ja vesi segada ning sõtkuda pehmeks tainaks, vormida palliks, määrida õliga ja lasta kaetult 30 minutit rahuneda.
Sibul tükeldada.
Tainas lõigata neljaks tükiks, mis rullida kergelt õlisel töölaual võimalikult õhukeseks ristkülikukujuliseks tükiks, raputada peale sool ja sibul.

Keerata tihedalt rulli ning lõigata saadud rull pooleks.

Rullid omakorda keerata tihedaks spiraaliks, peites rulli ots alla.




Lasta rahuneda 20 minutit.

 Siis rullida pätsikesed lamedaks ja küpsetada õlisel pannil mõlemalt poolt.














Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar