neljapäev, 21. aprill 2016

Toorjuustu-kondenspiima-müslikook

13.04.16 Naistelehe retsept.
Küpsetada eelmisel päeval, siis on maitsed ja olemus parimad.

Väga maitsev!
180 g purustatud küpsiseid
180 g (šokolaadi)müslit
125 g võid
50 g meelepäraseid peeneks hakitud pähkleid

täidiseks:
400 g toorjuustu
0,5 sidruni mahl ja riivitud koor
225 g kondenspiima
2 muna

kaunistuseks:
25 g piimašokolaadi

Müslit röstida pannil nii minutijagu, lisada või, lasta sel müslisse sulada. Segada juurde küpsisepuru. Laotada pool segust küpsetuspaberiga kaetud koogivormi. Ülejäänud segule lisada hakitud pähklid.

Täidiseained segada ja valada põhjale, katta ülejäänud müsliseguga. Küpsetada 160kraadises ahjus 40 (-50) minutit. Raputada peale riivitud šokolaad.

mul on kaunistuseks mugavusest lihtsalt šoklaadinööbid

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar