neljapäev, 13. juuli 2017

Brownie-juustukook mustade sõstardega

Toit&Trend pakkus ahvatleva retsepti. Pettuma ei pidanud. Läheb kindlasti kordamisele. Üks piiga hindas vängeks, teine palus sõstrad pealt koristada, mulle maitses väga!



brownie:
150 g tumedat šokolaadi
150 g võid
150 g suhkrut
3 muna
3 spl jahu
0,5 tl soola

juustukook:
300 g toasooja toorjuustu (panin 400, sest tops on nii suur)
50 g suhkrut (panin eelneval põhjusel suts rohkem)
2 muna
1 spl nisujahu

100 g (külmutatud musti sõstraid)

Šokolaad ja või sulatada, segada juurde suhkur. Vajadusel jahutada. Ükshaaval vahustada juurde munad. Lisada jahu ja sool, segada ühtlaseks. Valada vormi.
Toorjuust vahustada suhkru, muna ja jahuga ühtlaseks. Katta brownie-kihiga. Kõige peale jaotada marjad.
Küpsetada 170kraadises ahjus 45 minutit.


Enne serveerimist lasta täielikult jahtuda, parim üleöö külmkapis. Eemaldada vorm.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar