reede, 15. september 2017

Põhjata suvikõrvitsapirukas

Soolase suvikõrvitsaroa otsingul leidsin retsepti Toidutarest. Kes soovib ka teha, sel tasuks retsepti all olevad kommentaarid läbi lugeda - et mida veel võiks lisada, sinki jne.
Mina kasutasin juustuna nii sini-kui valgehallitusjuustu. Kogust grammides ei tea, lihtsalt murendasin tükid tainasse.
Väga mõnusalt kerge ja mahlane roog!

1 kg suvikõrvitsat
1 sibul
50 g riivjuustu
2 dl jahu
4 muna
1 dl õli
soola
pipart

Suvikõrvits ja sibul tükeldada, lisada juust ja jahu. Munad kloppida lahti ja segada õliga. Ühendada mõlemad segud, maitsestada soola ja pipraga. Laotada väiksemale ahjupannile ja küpsetada 200kraadises ahjus 30 minutit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar