neljapäev, 3. detsember 2015

Kadripäevapirukas kamaga

Leidsin retsepti Naistelehest, aga valmistamiseni jõudsin alles nüüd. Originaalis oli põhjaks 500 g pärmi-lehttainast, minul on poolest kogusest Vifka sidrunikoogi tainast põhi, mida küpsetasin 15 minutit 190kraadises pöördõhuga ahjus.

Katteks kulus:
100 g valget šokolaadi
100 g toasooja sulatatud juustu (mul oli Merevaik)
3 sl kamajahu
2 dl vahukoort
moosi

Kui põhi on jahtunud, määrida sellele moos. Šokolaad sulatada ja segada sulajuustuga, lisada kamajahu. Vahukoor vahustada ja segada šokolaadiseguga, laotada põhjale.
Väga maitsev, kuigi omapärasena kõlav kooslus!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar