pühapäev, 5. märts 2017

Vääristatud banaani-brownie

Selle koogi sisuks on banaani-šokolaadikook, edevuse lisamiseks on kaetud martsipaniga (mille alla on määritud õhuke kiht pohlamoosi).

Tule, kevad! 
Muidugi peaks browniet tegema vaid tumeda šokolaadiga, aga lapsed kirtsutavad siis tavaliselt nina, seetõttu on pooleks piimašokolaadiga.

100 g tumedat šokolaadi
100 g piimašokolaadi
170 g võid
100 g suhkrut
2 muna
2 küpset banaani
2 spl vanillsuhkrut
100 g nisujahu (tegin 50 g nisujahu, 50 g rukkijahu)
soola
0,5 tl küpsetuspulbrit
1 spl kakaopulbrit

Šokolaad ja või tükeldada, sulatada, segada juurde suhkrud ja munad, kahvliga purustatud banaanid. Kuivained segada kokku ja ühendada šokolaadiseguga
Valada vormi ning küpsetada 180kraadises ahjus 30-35 minutit.





Väga maitsev! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar