teisipäev, 13. mai 2014

Kohupiima-punasesõstrakook

Retsept on pärit "100 kooki 2" (2004). Abiks ka talvevarude vähendamisel.

põhi:
150 g võid
1 dl suhkrut
1 muna
3 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit
pool tl soola

täidis:
400 g vanillikohupiima
3 muna
pool dl suhkrut
3 dl külmutatud punaseid sõstraid

Toasoe või segada suhkuga ja munaga. Lisada omavahel segatud jahu+ küpsetuspulber+sool. Tainas suruda vormi põhja ja äärtele. Täidise ained segada kokku ja valada põhjale ning küpsetada 200kraadises ahjus 30 minutit. Soovitus oli serveerida jahtunult.
Mina olin pildistamise jaoks kärsitu, oli veel liiga pehme ja soe.

Mõnusalt mahlane kook.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar