teisipäev, 24. juuni 2014

Bumerang-šokolaaditort

Juba lapsepõlvest saadik on mind lummanud sellise nimega küpsetis (lk 34, Austraalia) alljärgnevast raamatust:


Nüüd siis oli paras aeg seda teha :-).
Retseptis on väikesed muudatused originaaliga võrreldes.

150 g jahu
2 tl küpsetuspulbrit
2 spl kakaod
2 spl kookoshelbeid
180 g suhkrut
0,5 tl soola
2 tl vanillisuhkrut
150 g võid
2 muna
2-3 spl piima

Kattekreem:
130 g tuhksuhkrut
1 spl kakaod
85 g toasooja võid
1 tl kohvijooki
1 spl kookoshelbeid
1 tl vanillisuhkrut

Segada kuivad ained ja lisada siis sulatatud või, piim ja munad. Tainas valada vormi ning küpsetada 180kraadises ahjus 25-30 minutit, kindlasti katsuda küpsust tikuga!
Kreemiks ettenähtud ained hõõruda vahusemaks ja katta sellega jahtunud kook.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar