kolmapäev, 11. juuni 2014

Mozzarellapirukas

Täna valmis õige juustune pirukas, mille põhja retsepti olen korduvalt kasutanud.
põhi:
25 g pärmi
125 g margariini
1 tl suhkrut
200 g jahu
50 g vett
soola, pisut äädikat

kate:
pakk mozzarellat
peotäis kirsstomateid
200 ml kohvikoort
2 muna
soola, ürdisegu

Margariin sulatada, pärm hõõruda suhkruga. Segada juurde kõik teised ained ja suruda tainas vormi põhja ja äärtele. Riivitud mozzarella ja tomatipoolikud jaotada põhjale, mis valada üle koore- ja munaseguga. Küpsetada 200kraadises ahjus 35 minutit. 


Väga hea tuli, õhtusel ajal sobiks klaas valget veini ka kõrvale ;-)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar