neljapäev, 13. märts 2014

Suitsuvorstipirukas

Koduste rõõmuks ka üks soolane amps. 
põhi:
25 g pärmi
125 g margariini
1 tl suhkrut
200 g jahu
50 g vett
soola, pisut äädikat

kate:
jupp suitsuvorsti
peotäis kirsstomateid
100 g riivjuustu
200 ml kohvikoort
2 muna
soola, ürdisegu

Margariin sulatada, pärm hõõruda suhkruga. Segada juurde kõik teised ained ja suruda tainas vormi põhja ja äärtele. Vorstitkid ja tomatipoolikud jaotada põhjale, mis valada üle koore-muna-juustuseguga. Küpsetada 200kraadises ahjus 35 minutit. Mina põhja ei eelküpsetanud, kuigi isegi võiks nii 10 minutit, aga siis võiks vähendada koos kattega küpsetusaega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar