pühapäev, 15. veebruar 2015

Heeringamuffinid

Oma Maitse 2015 veebruar avaldas lugejaretsepti, kus heeringas oli muffinis ;-).
Proovisin. Kahjuks olin retsepti pealiskaudselt lugenud, seetõttu pidin ettenähtud täisterarukkijahu asemel täisteranisujahu kasutama, aga peagi proovin õige jahuga ka. (17.06.2015: Rukkijahuga on ikka palju paremad!)

2 muna
0,75 dl õli
3,5 dl keefirit
5 dl täisterarukkijahu
0,5 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
0,75 tl soola
0,5 tl suhkrut
1 pakk (200g) heeringafilee tükke (sibulaga)

Munad, keefir, õli kloppida segamini, lisada heeringatükid. Kuivained segada ja ühendada mõlemad segud. Jagada muffinivormi pesadesse ja küpsetada 200kraadises ahjus 30 minutit.


Kasutasin pabervorme, kahjuks jäid need muffini külge :-(. Aga maitse mulle meeldis!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar