laupäev, 9. mai 2015

Maasikatort


Erinevaid ideid ja retsepte miksides valmis alljärgnev variant:

põhjaks:
200 g digestiivküpsiseid
50 g sulatatud võid

maasikaid

kreemiks:
250 g toasooja võid
70 g tuhksuhkrut
500 g toasooja toorjuustu

Põhja ained segada ja surud vormi põhja. Kreemiks vahustada või heledaks kohevaks vahuks, lisada tuhksuhkur ja edasi osade kaupa toorjuust.
Maasikad lõigata pooleks ja asetada lõikepool vormi serva vastu.


 Minul õnnestus vormi eemaldamine edukalt, igaks juhuks ehk võiks soovitada vormi kiletamist(?). Maasikaid laduda ka küpsisepõhjale, peale valada kreem ja siluda ühtlasemaks.


Kreem tahkub aja jooksul, kindlam on hoida üleöö. Vorm eemaldada ja kaunistada tort vastavalt soovile.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar