reede, 8. mai 2015

Röstitud lillkapsas

Lillkapsas on üks mõnus köögivili. leidsin huvipakkuva retsepti, proovisin kohe. Sööjad kiitsid!

1 lillkapsas
1 sibul
2 sl oliiviõli
peotäis oliive
soola

peotäis peterselli (mul oli kuivatatud)
2 küüslauguküünt
2 tl riivitud sidrunikoort
1 tl sidrunimahla

Lillkapsal eemaldad juureosa ja välimised lehed. Lõigata viiludeks ja asetada ahjupannile. Sibulad viilutada ja lisada lillkapsale, juurde puistata oliivid, niristada õliga üle ja raputada sool. Küpsetada 200kraadises ahjus 30 minutit.
Petersell hakkida, küüslauk purustada, sidrunikoor riivida ja pigistada välja mahl. Segada kõik kokku ja segada ahjust võetud lillkapsale.

Serveerida lisandina või iseseisvalt. Viimane oli väga normaalne mõte :-)


2 kommentaari: