reede, 5. veebruar 2016

Baklažaani rollmops

Väga vinge taimetoidu lehekülg pakkus ägedat retsepti, mida tahtsin kindlasti järele teha. Ja ei kahetse!

1 baklažaan
1 marineeritud kurk

marinaadiks:
2 sl sidrunimahla
poole sidruni riivitud koor
3 sl sojakastet
4 sl mahedat sinepit
100 ml toiduõli
50 ml vett
tilli
(pool sl suhkrut)

Baklažaan lõigata viiludeks ja iga viil veel omakorda kolmeks.


Keeta soolaga maitsestatud vees 5 minutit, valada sõelaga ja lasta külma veega üle. Kurk lõigata kuubikuteks ja rullida siis kuubik iga baklažaani viilu sisse. Rullid tõsta karpi ja valada üle marinaadiga, mille ained on kokku vispeldatud.

Lasta jahedas üleöö maitsestuda. Serveerida leival või kartuli juurde.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar