pühapäev, 21. veebruar 2016

Lihtsustatud lasanje

Kuna KJ lemmik on lasanje ja internetis üks vale-lasanje õpetus liikus, siis proovisin ära. Kogused on enamasti tundeküsimus.

2 karpi värskeid ravioole (Saku Selveris oli vaid ricottaga)
500 g hakkliha
1 purk purustatud tomateid+ veidi keevat vett
mugulsibul
paar küüslauguküünt
soola
pipart
ürdisegu
200 g riivjuustu

Hakkliha praadida sibula ja küüslauguga, maitsestada, lisada purustatud tomatid ja vesi. Vormi põhja tõsta hakklihasegust vedelikku, laduda 1 karp ravioole, laotada peale pool hakklihasegust, puistata üle poole koguse riivjuustuga, laduda teine karp ravioole ja taas hakklihasegu ning riivjuust. Küpsetada 195kraadises ahjus 40 minutit.

Kõik kiitsid!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar