laupäev, 20. veebruar 2016

Rooskapsad seentega

Ma pole varem rooskapsast e Brüsseli kapsast midagi teinud, kui välja arvata, et neid leidub külmutatud segudes ja nii on nad supipotti sattunud. Aga seekord nad lausa kutsusid end ostma punases võrgus.

Retsepti järgi polnud keerukat ka midagi ja maitses hästi.

300 g rooskapsaid (mul oli 500 g võrgus)
1 sibul
2 sl võid
šampinjone
peotäis India pähkleid
2-3 sl austrikastet

Sibul hakkida ja praadida võis klaasjaks, lisada seened. Kapsaste juureosad lõigata, välimised närtsinud lehed eemaldada ja poolitada kapsad. Lisada kapsad ja kuumutada, kuni kapsad muutuvad kuldsemaks. Lisada pähklid ja austrikaste ning kuumutada veidi veel.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar