reede, 18. märts 2016

Avokaado-toorjuustukook valge šokolaadi ja laimiga

Märtsi-aprilli Toit&Trend pakkus põneva retsepti, mille järgi tehtud kook maitses hästi!

laim pidavat küll pruuniks minekut vältima, aga... päriselt nägi ikka parem välja, mitte porivärvi


põhjaks:
200 g purustatud digestiivküpsiseid
50 g sulatatud võid

täidis:
3 hästi küpset avokaadot
1 suurema laimi mahl
400 g toorjuustu
200 g valget šokolaadi

kaunistuseks:
2 dl vahukoort
2 tl suhkrut
laimikooreribasid

Põhja ained segada ja suruda vormi põhjale. Täidiseks püreestada avokaado viljaliha koos laimimahlaga, lisada toorjuust ja sulatatud valge šokolaad, segada ühtlaseks ja valada põhjale. Hoida tahenemiseks mõned tunnid jahedas, mul oli üleöö.
Serveerimiseks vahustada koor suhkruga ja pritsida koogile, lisada laimikooreribad.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar