reede, 14. oktoober 2016

Chili Mac

Oktoobri Pereköögi Sri Lanka maitsete retsept. Ühendatud chili con carne ja mac and cheese ;-) ja seda kõike ühes potis!
Ja minu poisid kiitsid! 

450 g veisehakkliha
praadimiseks õli
soola, musta pipart
tšillipulbrit
400 g purk punaseid ube
400 g purk tomatikastet või püreed
purk salsakastet (Chunky Salsa)
150 g (kuni 3 dl) väikeseid makarone
100-150 g riivjuustu

Õli kuumutada potis, lisada hakkliha, maitsestada soola-pipra-tšillipulbriga. Praadida pruuniks. Lisada oad, tomatikaste, salsakaste. Viimased purgid täita poolenisti veega, loputades neid ja kallates vedeliku potti. Kuumutada keemiseni, lasta tasasel tulel 10 minutit haududa. Lisada keetmata makaronid ja hautada 10 minutit. Puistata peale riivjuust.

vaid peotäis riivjuustust on lisatud, suur osa lisamata veel


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar