teisipäev, 25. november 2014

Kanakintsud köögiviljadel

Idee on kana-tajine retseptist ajakirjast Pidu (2014), aga mul ei olnud kõiki köögivilju ja maitseaineid.

6 kanakintsu (kanamaitseainesegu 6 spl)
3 sibulat
2-4 küüslauguküünt
3 porgandit
100 g kuivatatud aprikoose
400 g kikerhernekonservi
köömneid
soola, pipart
võid ja õli praadimiseks

Kanatükid maitsestada ja praadida madalal kuumusel, et jõuaksid ka küpseda, mitte ainult pruunistuda. Siis tõsta need kõrvale ja samas leemes praadida ka sibul, küüslauk, porgand. Ahjuvormi  laotada kõigepealt praetud köögiviljad, siis aprikoosid ja kikerherned, peale kanatükid. Vajadusel lisada vormi veel vett, et umbes pool oleks kaetud.
Küpsetada 200kraadises ahjus 40 minutit, et kana läbi küpseks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar