laupäev, 15. november 2014

Rebitud sealiha burger

Oma Maitse november 2014 üllatas sellise retseptiga, milles liha on vaja küpsetada 8 tundi, et kasutada seda burgerina saia vahel. Mõeldud.  Tehtud.

2 kg seakaelakarbonaadi
1 pudel BBQ-kastet
0,2 kg ketšupit
näputäis fariinisuhkrut
5 küüslauguküünt
1 tuub Põltsamaa kanget sinepit

Liha küpsetada 90-100kraadises ahjus u 8 tundi (mina küpsetasin 95kraadises ahjus küpsetuskotiga öösel 12st hommikul 8ni). Lihast saab siis rebida ribasid (mina tegin kahvli ja noaga). Seejärel segada liha teiste ainetega.

Soojendasime saiad, peale läks liha, marineeritud kurk ja juustuviil, katta teise saiaga.

Ülimalt maitsev!

pealmist saia pole hammustatud, oligi selline rebitud :-)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar