teisipäev, 25. november 2014

Piparkoogimaitseline kohupiimakook

Selle retsepti kujundus oli lihtsalt vastupandamatu, seepärast pidin seda tegema.

põhjaks:
75 g võid
180 g purustatud digestiivküpsiseid

täidis:
500 g Alma piparkoogimaitselist kohupiimakreemi (toasoojana)
3 muna
1 dl hapukoort
1 dl suhkrut
100 g tumedat šokolaadi

Või sulatada ja segada küpsisepuruga, suruda küpsetusvormi põhja. Täidiseks kloppida munad lahti, segada kohupiimakreemi, hapukoore ja suhkruga. Šokolaad sulatada ja segada õrnalt täidisele, et jääkski kirju. Täidis valada põhjale, küpsetada 160kraadises ahjus 60 minutit.
Lasta vähemalt 2 tundi jahedas seista, enne kui serveerida.

Maitses hea! Põhjaks võiks ehk isegi piparkooke kasutada, saaks veel intensiivsema maitse.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar