teisipäev, 4. november 2014

Kakaobeseerull kamakreemi ja mustade sõstardega

Katsetasin niimoodi:

besee:
8 munavalget
350 g suhkrut
1,5 spl tärklist
2 spl kakaod
1 tl vanillisuhkrut
mandlilaaste

vahele:
200 ml vahukoort
1 spl kamajahu
1 spl suhkrut
1 tl vanillisuhkrut
musti sõstraid

Munavalged vahustada, lisada suhkur, vahustada veel. Lisada tärklis, kakao ja vanillisuhkur, segada ettevaatlikult. Katta küpsetusplaat paberiga ja jaotada segu ühtlaselt ristkülikukujuliselt sellele, u 2 cm paksuselt. Puistata üle mandlilaastudega. Küpsetada 175kraadises ahjus u 20 minutit. Jahutada.
Vahukoor vahustada suhkrutega, lisada kama. Besee asetada tagurpidi puhtale küpsetuspaberile, tõmmata paber küljest ja katta vahukoore ning marjadega.


leia 1 punane sõstar :-P



2 kommentaari: