pühapäev, 4. oktoober 2015

Minipitsad maisigaletil ja oapada

Toit ja Trend 2015 septembri-oktoobrinumbris oli huvitav pakkumine, pitsapõhjaks maisigalett.
Peale panin ma kodustest vahenditest grillsalatit, hakkliha, pitsamaitseainet, tomativiilu ja riivjuustu. Küpsetasin 250kraadises ahjus grillrežiimil 5 minutit.
Meile maitses!


 Maalt toodi suve lõpus suur kogus aedube. Panin puhastatult sügavkülma. Täna valmis pada, milles olid oad, tomatikaste, tüümian, sool, pipar, suhkur, hakkliha ja peotäis kartulihelbeid.
Alguses küpsetasin ube tomatikastmes umbes tunni 200kraadises ahjus, siis lisasin teised ained ja küpsetasin umbes tunni veel.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar